Nieuw en gebruikt

Het aanbod van ons bestaat uit nieuwe tuinmachines en gereedschappen maar ook tweedehands. Uiteraard is het aanbod gebruikte machines steeds heel verschillend. Maar ook als u tweedehands bij ons koopt, bent u verzekerd van kwaliteit en een goed onderhouden zitmaaier of grasmachine. Regionaal beroemd zijn de droogmolens. Wij maken deze uiterst duurzame droogmolens in eigen beheer. De mast en zijarmen zijn volledig volbad verzinkt en daardoor zo goed als onderhoudsvrij. Elke droogmolen heeft een betonvoet, is eenvoudig te vervoeren en zelf op te bouwen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

“Voor een aantal jaren geleden hebben we het officiële dealerschap gekregen van SABO, een degelijk en zeer gerenommeerd merk in grasmachines, bladblazers, heggenscharen enzovoort. Dit was onder meer reden voor mij om een volgende stap te maken. Naast de reguliere baan van drie dagen, werk ik ‘s avonds maar ook op donderdag, vrijdag en zaterdag in mijn eigen bedrijf aan huis.

Gerard Spilleman
Eigenaar

Vroeger kwam ik na schooltijd en op zaterdagen hier al naar de Vockersweg, het metaalbedrijf van mijn oom. Als jongen leerde ik van hem het vak. Laswerkzaamheden, monteren, repareren van machinewerk… Prachtig! Ik deed niets liever. Toen we acht jaar geleden naast hem kwamen wonen, bereidde dit werk zich alleen maar verder uit. Meestal ben ik wel, inmiddels vaak met mijn zoon, in de werkplaats te vinden. Ik verkoop en onderhoud machines van allerlei merken maar werk graag met SABO. Dit is namelijk een superdegelijk merk dat 15 jaar garantie op het maaidek biedt. Het is dan ook geen uitzondering dat ik hier grasmaaiers in onderhoud heb van meer dan 20 jaar oud.”

Sierhekwerk en meer

Heel bijzonder is ook het aanbod sierhekwerk, poorten, balustrades en andere op maat gemaakte opdrachten in staal of aluminium. Als u door Oele en omgeving rijdt, ziet u bij boerderijen en woonhuizen soms ooievaarsnesten op een hoge paal. Vaak zijn deze constructies door ons gemaakt of door de eigenaar zelf, in samenwerking met hen. Wilt u sierlijk of juist strak vormgegeven hekwerk, kom dan gerust eens langs. Alles is bespreekbaar en de mogelijkheden zijn aanzienlijk. Afspraak maken kan via 074 259 65 94 of kom langs aan de Vockersweg 15, Hengelo.

checkmark

Uitstekende garantie op tuinmachines

checkmark

Altijd op de hoogte van vorderingen in het project

checkmark

Alle dagen op afspraak geopend

Referenties

Onze klanten zijn erg te spreken over ons.

Wij zijn dealer van